Opleiding & Ontwikkeling

Opleiding en Ontwikkeling

Je bent nooit uitgeleerd bij Ranzijn. Wil je een cursus, opleiding of traineeship volgen? Dan moedigen wij je van harte aan - en heus niet alleen vanwege de traktatie als je het diploma hebt gehaald.

Opleidingsmogelijkheden

Elke medewerker krijgt bij ons de kans zich verder te ontwikkelen. Zo kan je zelf aangeven in welke richting je je wil ontwikkelen, bijvoorbeeld door middel van een workshop, cursus of opleiding. Er is ruim budget beschikbaar om op persoonlijk niveau te kijken wat de ontwikkelmogelijkheden zijn. Daarnaast hebben we Ranzijn Leert: ons eigen e-learning platform met zo’n 1.000 gratis online trainingen. Handig als je specifieke vaardigheden of kennis wil boosten. Zo ondersteunen we onze medewerkers op elk niveau en bij elke stap in hun carrière.

Ontwikkeling

Je kunt kiezen voor een externe opleiding, maar wist je dat we ook interne traineeships bieden? Afhankelijk van jouw opleidingsniveau en ervaring maak je samen met de bedrijfsleider en operationeel manager een traject op maat. Hierbij kun je denken aan het ontwikkelen van jouw managementvaardigheden door middel van theorie en oefening in de praktijk. Je werkt samen met de bedrijfsleider zodat hij of zij jou alle kneepjes van het vak kan leren. In maximaal één jaar run jij die afdeling zelf!

Daarnaast hebben we de kweekvijver - we zijn tenslotte een tuincentrum. De kweekvijver is een intern opleidingstraject voor afdelingshoofden. In een jaar stomen we je helemaal klaar voor een functie als afdelingshoofd. Je leert werken met de benodigde systemen, oefent met sollicitatiegesprekken, beoordelingsgesprekken, verzuimgesprekken en jullie-zijn-een-geweldig-team-gesprekken, je ontdekt wat voor leider je bent en hoe je de visie van Ranzijn vertaalt naar de dagelijkse praktijk.

''Ik ben op m'n 15e bij Ranzijn tuin & dier begonnen als hulpkracht, maar inmiddels doorgegroeid tot bedrijfsleider. Vanuit de directie vinden ze het belangrijk om te zorgen dat medewerkers zich kunnen blijven ontwikkelen. Er is veel ruimte voor ambitie. Ze organiseren bijvoorbeeld vakmanschapstrainingen en interne doorgroeiopleidingen.''

testimonial-rielle-1677491571.png

Riëlle Gijlers

Bedrijfsleider bij Ranzijn

Gerelateerde verhalen

Onze medewerkers vertellen hoe leuk het is om bij Ranzijn tuin & dier te werken - en we hebben ze niet omgekocht, beloofd.