Hulpkracht

Hulpkracht bij Ranzijn tuin & dier: zo ziet dat eruit

Een (bij)baan vol afwisseling, gezellige collega’s en blije klanten: klinkt dat als iets voor jou? Als hulpkracht bij Ranzijn tuin & dier zit je dan helemaal goed. Je zet de producten netjes neer, maakt je afdeling schoon en vult de schappen. Samen zorgen jullie ervoor dat de afdeling er picobello uitziet en je klanten helpt als zij een product niet kunnen vinden. Heb je in de tussentijd al wat meer kennis opgedaan over ons uitgebreide assortiment? Dan kan je de klanten ook nog eens adviseren, waarna ze de winkel met en grote glimlach verlaten. En dat alles doe je in een enthousiast en gezellig team, waar we plezier op de werkvloer net zo belangrijk vinden als hard werken.

hulpkracht-groen.jpg

Waar werk jij het liefst?

Je kunt bij ons op je ‘eigen’ afdeling werken: planten, dieren, tuinwinkel of homedeco. Hou je van alles dat bloeit en groeit? Dan sta je met je groene vingers waarschijnlijk het liefst tussen de cactussen en varens. Maar misschien ben jij een echte trendsetter en word je juist helemaal blij van geurkaarsen en andere accessoires. Of word je liever iedere dag omgeven door een gezellige beestenbende op onze dierafdeling? En kan je niet kiezen? Ook geen enkel probleem. Je kan als hulpkracht ook ingezet worden op diverse afdelingen. Dat houdt het lekker afwisselend!

We zijn trouwens niet alleen flexibel in waar je werkt, maar ook in hoeveel je werkt. Met het rooster houden we rekening met je schooltijden en andere verplichtingen, zodat je alles goed kunt combineren. Relaxed, toch?

Enthousiasme en kwaliteit

Bij Ranzijn tuin & dier zijn we zelf behoorlijk enthousiast over onze winkels en producten. Een tuincentrum, dierenspeciaalzaak, dierenartspraktijk en Landmarkt met lokale producten: we bieden alles onder één dak. Daarmee zorgen we elke dag voor veel blije klanten en dieren. Kom je ons daarbij helpen? Dan worden we ook blij van jou.

Dit ga je verdienen

Bereken jouw salaris als hulpkracht

Per maand *
  • Een gezellige werkplek

  • Flexibiliteit in werkdagen en uren

  • Personeelskorting tussen de 15% en 25%

Bovenstaand salaris is een bruto all-in salaris waarin vakantiegeld en vakantie-uren meegenomen zijn.

Bekijk de vacatures

* Aan deze berekening kunnen geen rechten worden ontleend. Je exacte salaris staat straks op je contract.

''Als hulpkracht bij Ranzijn tuin & dier heb je enorm veel afwisseling. Het is altijd gezellig, er wordt veel gelachen en hard gewerkt. Het is echt een plek voor nieuwe vrienden. Al bij het eerste gesprek had ik een vertrouwd gevoel door de oprechte interesse in mij. Er wordt echt de tijd genomen om mee te denken of ergens over te praten.”

 

testimonial-ryan.png

Ryan Snelderwaard

Hulpkracht bij Ranzijn