Bedrijfsleider

Bedrijfsleider bij Ranzijn: zo ziet dat eruit

Als bedrijfsleider bij Ranzijn tuin & dier stuur jij elke dag de winkel aan. Jouw werk zorgt voor blije en tevreden klanten - wat weer zorgt voor een goede omzet en winst. Worden we blij van.  

Elke dag een uitdaging (maar wel een leuke)

De winkels van Ranzijn tuin & dier zijn groot. We verkopen een uitgebreid assortiment aan planten en bijbehorende verzorging, tuinonderhoudproducten, dierverzorging, homedeco en de voedingswaren in onze horeca. Als bedrijfsleider houd jij al die afdelingen op de rit. Jij bent de eindverantwoordelijke voor de uitvoering van het personeelsbeleid, de roosters, het voorraadbeheer en de  kostenbewaking. Dat maakt elke dag uitdagend - maar ook ontzettend leuk.

hulpkracht---afdelingshoofd---verkoopmedewerker.jpg

Goede samenwerking en toffe teams

Je hebt veel contact met je collega’s. Je adviseert en coacht de afdelingshoofden, en overlegt regelmatig met andere bedrijfsleiders of met de collega’s op het Servicecentrum over bijvoorbeeld de aanbiedingen, regionale marketing en verbouwingsideeën. Die hechte samenwerking vormt de basis van ons succes. Kom jij daar ook aan bijdragen?

''Ik ben op m'n 15e bij Ranzijn tuin & dier begonnen als hulpkracht, maar inmiddels doorgegroeid tot bedrijfsleider. Vanuit de directie vinden ze het belangrijk om te zorgen dat medewerkers zich kunnen blijven ontwikkelen. Er is veel ruimte voor ambitie. Ze organiseren bijvoorbeeld vakmanschapstrainingen en interne doorgroeiopleidingen.''

testimonial-rielle-1677491571.png

Riëlle Gijlers

Bedrijfsleider bij Ranzijn