Logistiek Centrum

Logistiek bij Ranzijn: zo ziet dat eruit

Klanten komen naar Ranzijn tuin & dier voor hun hondenvoer, kattenriem, snoeischaar, kerstboom, sierkussen en paardenborstels. Dan moeten die natuurlijk wél op voorraad zijn. Gelukkig is dat precies de taak van ons logistiek centrum. Onze logistiek medewerkers en heftruckchauffeurs zorgen gezamenlijk dat onze 16 winkels bevoorraad worden en dat alle webshopbestellingen snel en correct bij de klant arriveren.

shutterstock_1928950712.jpg

We kunnen niet zonder jou

Een konijn kan niet zonder maatje, een plant niet zonder potgrond en wij niet zonder onze logistiek medewerkers. Op het logistiek centrum controleer jij alle binnenkomende goederen, je zorgt voor correcte opslag, verzamelt bestellingen en maakt ze klaar voor transport. Dat gaat om grote orders voor naar onze winkels, en particuliere bestellingen vanuit de webshop. Oftewel, van 2 zakken kattenbakgrit tot 750. En zo zorg jij er dus voor, samen met je collega’s, dat klanten elke dag bij ons terecht kunnen.

Maar je doet het niet alleen

Bij Ranzijn tuin & dier streven we niet alleen naar tevreden klanten. We doen ook ons best voor tevreden medewerkers. Bijvoorbeeld met eerlijke arbeidsvoorwaarden, goede ontwikkelingsmogelijkheden zoals het behalen van je reachtruckcertificaat, veel flexibiliteit en een gezellige werkplek. We vinden het belangrijk dat al onze werknemers met plezier en voldoening naar hun werk gaan, en daar zetten we ons dagelijks voor in. Ben jij enthousiast om je voor ons in te zetten? Dan ben je van harte welkom in ons team.

''Als Logistiek Medewerker zit mijn werk zit vol energie en er zit heel veel variatie in. Het contact met mijn collega’s is top. Soms spreken we na het werk af om samen te dineren of ergens te chillen. Er zijn zoveel verschillende nationaliteiten en allemaal interessante mensen. Dat vind ik echt een pluspunt van bij Ranzijn tuin & dier werken.”

testimonial-michael.png

Michael Spits

Logistiek Medewerker bij Ranzijn