Verkoopmedewerker

Verkoopmedewerker bij Ranzijn: zo ziet dat eruit

Als verkoopmedewerker ben jij de expert op de winkelvloer. Je wijst klanten moeiteloos de weg naar het product dat ze zoeken, en beantwoordt hun vragen over het assortiment op jouw afdeling. Ook let je erop dat winkel netjes blijft en producten goed gepresenteerd worden. En werk je met planten of dieren, dan zorg je ook dat ze goede verzorging krijgen.

kassamedewerker.jpg

Werk waar je enthousiast van wordt

Als verkoopmedewerker bij Ranzijn tuin & dier sta je op een vaste afdeling. Je leert dus elke dag iets bij over ‘jouw’ assortiment, en kunt je nog verder specialiseren met interne workshops.

Als verkoopmedewerker dier zorg je voor de levende dieren in de winkel en voor het complete aanbod aan dierverzorgingsproducten. Je adviseert klanten bij de aanschaf van een dier en helpt ze kiezen uit ons ruime assortiment. Samen met je collega’s houd je alles schoon en vul je de producten bij. Er is één nadeel: op deze afdeling sta je aanzienlijk vaker hondenkwijl te dweilen dan in de rest van de winkel.

Hou jij meer van planten? Dan is verkoopmedewerker planten de baan voor jou. Je hebt kennis over alles wat groeit en bloeit en helpt klanten bij de beste verzorging voor hun nieuwe planten of bloemen. Ook verzorg je al het groen op je afdeling en zorg je dat alles er tiptop bij staat.

Geen groene vingers en geen dierenliefhebber, maar wél op zoek naar een baan bij Ranzijn? Verkoopmedewerker homedeco en tuinwinkel is wat je zoekt. Je houdt je onder meer bezig met tuinproducten, gereedschappen en trendartikelen voor binnen en buiten zoals geurkaarsen en muurposters.

En: werk bij een leuke werkgever

Bij Ranzijn tuin & dier vinden we het belangrijk dat alle medewerkers het naar hun zin hebben. Daarom bieden we bijvoorbeeld volop mogelijkheden om je te ontwikkelen met trainingen en cursussen, zijn er goede doorgroeimogelijkheden en gaan we flexibel om met je werktijden en -uren. Daardoor kom je bij ons altijd in een gezellig en gemotiveerd team, waar iedereen hard werkt én tijd maakt voor een geintje.

''Als verkoopmedewerker heb je veel afwisseling en vrijheid, je leert elke dag wel iets nieuws. De werksfeer is heel goed, sommige collega's spreek ik ook buiten het werk. En dan bieden ze ook nog een goed salaris en extraatjes rond de feestdagen!”

testimonial-wilma.jpg

Wilma Eikelenboom

Verkoopmedewerker bij Ranzijn