Het verhaal van: Verkoopmedewerker Wilma

Begonnen als BBL, nooit meer weggegaan

Wilma kwam bij Ranzijn tijdens haar BBL-opleiding. Dat was een praktische keuze: “Ranzijn tuin & dier was het enige tuincentrum in de buurt dat BBL ondersteunde,” legt ze uit. Maar daar heeft Wilma zeker geen spijt van gekregen. “Het is zo goed bevallen dat ik altijd ben gebleven. De sfeer is heel goed.”

Leuk werk met veel afwisseling

Over het werk is Wilma enthousiast. “Je hebt veel afwisseling en vrijheid in de werkzaamheden. Mijn collega’s en ik zijn verantwoordelijk voor het verzorgen en bijhouden van de planten, ik help met het lossen van de vracht, soms sta ik achter de kassa. Ik help ook graag met nieuwe mensen inwerken. Of klanten vragen of ik een plantenbak of boeket voor ze kan samenstellen.” Natuurlijk is de werksfeer ook belangrijk. En ook daarover is Wilma heel positief: “De collega’s zijn erg gezellig. Sommigen spreek ik ook buiten het werk, de sfeer is heel goed. En als ik ergens niet uitkom kan ik makkelijk overleggen, er wordt altijd goed meegedacht.”

Nog steeds blij met de keuze voor Ranzijn tuin & dier

Wilma heeft dus geen spijt van haar keuze voor Ranzijn tuin & dier. Ze werkt er met veel plezier, en raadt het bedrijf zonder twijfel aan. “Er is zoveel afwisseling in het werk, de collega’s zijn leuk, je leert elke dag wel iets nieuws. En dan bieden ze ook nog een goed salaris, extraatjes rond de feestdagen, de communicatie is fijn én ze houden zich bezig met het milieu en groen.”