Afdelingshoofd

Afdelingshoofd bij Ranzijn: zo ziet dat eruit

Als afdelingshoofd heb jij je eigen stukje tuincentrum of dierenspeciaalzaak. Je geeft leiding aan het team op jouw afdeling, je bestelt producten, bepaalt de invulling van de schappen en houdt de voorraad bij. Ook maak je de roosters en zorg je voor een goede bezetting van de afdeling. Nog tijd over? Dan loop je zelf rond op de winkelvloer, waar je klanten adviseert en samenwerkt met je team.

afdelingshoofd-dier.jpg

Verantwoordelijkheid en plezier

In de functie van afdelingshoofd krijg je veel verantwoordelijkheid. Je stuurt zelfstandig je team aan én houdt toezicht op de afdeling en productpresentatie. Je overlegt regelmatig met de medewerkers over het werk, geeft complimenten of behulpzame feedback. Elke dag ben je bezig om jouw afdeling mooi, netjes en goed gevuld te houden. Een afdeling waar klanten met plezier komen en je team met plezier werkt.

Bij Ranzijn tuin & dier ben je nooit alleen

Denk je nu: ho, moet ik het allemaal alleen doen? Nee joh. Want bij Ranzijn tuin & dier doen we het samen. De andere afdelingshoofden, de bedrijfsleider, ze staan altijd klaar om je te adviseren. Samen maken we er iets moois van. Kom je meehelpen?

''Bij Ranzijn tuin & dier is er veel ruimte voor ambities. Ik wilde heel graag mijn eigen afdeling runnen. En dat is door de kweekvijver, het interne opleidingsprogramma van Ranzijn, en meerdere korte trainingen gelukt. Ik kreeg daarbij alle steun van mijn bedrijfsleider. Inmiddels heb ik alle treden van de ladder zo’n beetje gehad, van stagiair tot afdelingshoofd.”

testimonial-marielle.png

Mariëlle Willems

Afdelingshoofd bij Ranzijn