Horeca

Horeca bij Ranzijn: zo ziet dat eruit

Een bezoek aan het tuincentrum is meer dan ‘even snel’ de winkel door. Het is een beleving. En daar hoort iets lekkers bij. Daarom krijgen steeds meer van onze vestigingen een tuinterras. Hier kunnen klanten genieten van lekkere broodjes, soepen, gebakjes en dranken. In Alkmaar, Velserbroek en Zaandam verkopen we daarnaast ook streekproducten, in samenwerking met lokale boeren en producenten.

211201ep19728.jpg

Wél in de horeca, níet de late uurtjes

Als medewerker in onze horeca heb je een echt horecahart, ben je een echte lekkerbek en heb je altijd zin in een praatje. Over het weer, de feestdagen of wat er dit weekend in de stad te beleven is. Als een ware kameleon kan jij overal over meepraten. Ben jij in staat om onze klanten onder het genot van een kop koffie of een lekker vers broodje een verwenmoment te bezorgen? Je bent de hele dag bezig met eten, maar met reguliere werktijden. Ideaal.

Als horecamedewerker bij Ranzijn tuin & dier snap jij namelijk precies waar het om draait. Onze gasten willen onder het genot van een kopje koffie even bijkomen van het winkelen. Samen met jouw collega's zorg je ervoor dat deze gasten het ultieme verwenmoment ervaren. Je bereidt de lekkerste ontbijtjes, bakt verse broodjes, en maakt een verrassende high tea.

Waar het kan lokaal

In onze vestigingen in Alkmaar, Velserbroek en Zaandam vind je ook een lokale supermarkt, waar we producten uit de streek verkopen. Deze producten zijn gekweekt, gefokt of geteeld in de lokale omgeving met toewijding - en dat proef je. We zijn ontzettend trots op deze ontwikkeling. Het staat voor wat wij belangrijk vinden: producten van goede kwaliteit bereikbaar en betaalbaar aanbieden voor zoveel mogelijk blije klanten.

''Als verkoopmedewerker heb je veel afwisseling en vrijheid, je leert elke dag wel iets nieuws. De werksfeer is heel goed, sommige collega's spreek ik ook buiten het werk. En dan bieden ze ook nog een goed salaris en extraatjes rond de feestdagen!”

testimonial-wilma.jpg

Wilma Eikelenboom

Verkoopmedewerker bij Ranzijn