Het verhaal van: Hulpkracht Ryan

Enorm veel afwisseling

Ryan werkt als hulpkracht bij Ranzijn tuin & dier. Hij vertelt wat het werk zo leuk maakt: “De uitgebreide en seizoensgebonden handel sprak me erg aan. Er is veel variatie op de werkvloer, verschillende afdelingen en enorm veel afwisseling. Iedere dag heb je andere dingen te doen.”

Veel gezelligheid met collega’s

Over het contact met zijn collega’s is Ryan meteen enthousiast. “Het is altijd erg gezellig, er wordt veel gelachen en hard gewerkt. We spreken elkaar ook buiten het werk. Het is echt een plek voor nieuwe vrienden.” Over de rest van het Ranzijn-team is Ryan ook erg te spreken. “Al bij het eerste gesprek had ik een vertrouwd gevoel door de oprechte interesse in mij,” vertelt hij. “Met mijn leidinggevende kan ik ook altijd overleggen en er wordt echt de tijd genomen om mee te denken of ergens over te praten.”

En, is Ranzijn een aanrader?

Voor Ryan is het de perfecte bijbaan. “Ik zou Ranzijn tuin & dier zeker aanbevelen. Het seizoensgebonden werk is leuk, het lachen met collega’s, en er zijn zoveel nieuwe dingen te leren. Je wordt echt persoonlijk betrokken en gemotiveerd tot waar je kan. Je kan ook helemaal jezelf zijn en je creativiteit de ruimte geven. En ik kan het goed combineren met mijn HBO-studie.”