Ranzijn tuin & dier DNA

Ranzijn tuin & dier DNA: succes bouwen we samen

Bij Ranzijn tuin & dier omarmen we 4 kernwaarden. Dit is waar wij voor staan en wat ons complete team verbindt. Het zijn geen loze kreten - dit is ons DNA, en de leidraad bij elke keuze die we maken.

hulpkracht---afdelingshoofd---verkoopmedewerker.jpg

Leuk samenwerken

Er zijn weinig bedrijven waar zoveel collega’s ook vrienden zijn. Die hechte samenwerking is onze kracht. We gaan samen voor het beste resultaat en helpen elkaar waar nodig. En dat geldt niet alleen voor je directe collega’s, maar ook voor de teams van andere afdelingen. We doen het écht samen.

Lees hier de verhalen van medewerkers
kassamedewerker---2.jpg

Altijd in ontwikkeling

Het liefst worden we elke dag een beetje beter. Alle medewerkers bij Ranzijn tuin & dier hebben toegang tot ons e-learning platform en goede doorgroeimogelijkheden. Wil je doorgroeien tot afdelingshoofd, of hoop je op een toekomst op het hoofdkantoor? Het kan.

Bekijk de ontwikkelmogelijkheden
hulpkracht-groen---klant-3.jpg

Iedereen is verantwoordelijk

Als medewerker bij Ranzijn tuin & dier geven we je veel verantwoordelijkheid. Waar nodig helpen we, maar we kijken je niet op de vingers. We hebben vertrouwen in onze medewerkers. In je professionaliteit, kennis en motivatie. En dat werkt. Niet voor niets zijn zowel medewerkers als klanten erg enthousiast.

Bekijk hier alle vacatures
afdelingshoofd-dier.jpg

Niet bang voor verandering

De retailmarkt verandert soms razendsnel. Nieuwe producten, nieuwe ideeën, nieuwe wensen. Daar spelen wij maar wat graag op in. Want bang voor verandering? Welnee, we houden ervan. We durven, we doen en we proberen. Wie bij ons zegt ‘maar we doen het al jaren zo’ is af.

Bekijk hier alle vacatures