Kassamedewerker

Kassamedewerker bij Ranzijn tuin & dier: zo ziet dat eruit

Als kassamedewerker ben jij het gezicht van de winkel en hebt altijd zin in een praatje. Over het weer, de feestdagen of wat er dit weekend in de stad te beleven is. Als een ware kameleon kan jij overal over meepraten. Elke klant komt bij je langs, en jij bepaalt met welk gevoel zij de winkel verlaten. Een cadeautje inpakken of een klant die slecht ter been is naar de auto helpen? Het is altijd een feestje om via jou de winkel te verlaten. Ben jij in staat om onze klanten niet alleen met hun afgerekende producten, maar ook met een glimlach naar huis te laten gaan? Dan bezorgen wij jou graag een glimlach met een leuke baan bij Ranzijn tuin & dier. Want enthousiaste medewerkers zorgen voor blije klanten - en daar worden we allemáál vrolijk van.

kassamedewerker.jpg

De hele dag zitten? Niet bij Ranzijn tuin & dier

Als kassamedewerker hoef je niet uitsluitend achter de kassa te zitten. Op rustige momenten spring je bij in de winkel en vul je de schappen aan, beprijs je artikelen en zet je de artikelen netjes neer. Want een beetje afwisseling maakt je werkdag leuker. Al is het werk bij ons ook leuk als je wél zit, want je kunt rekenen op nette arbeidsvoorwaarden en een team vol gezellige collega’s. Bij Ranzijn tuin & dier hechten we veel waarde aan een leuke werksfeer. Iets te vieren? Een lolletje met je collega’s? Wij zijn voor.

Van sanseveria tot schildpadvoer

Ranzijn tuin & dier heeft een groot aanbod in groen en dierverzorging. We zijn een tuincentrum, dierenspeciaalzaak, dierenartspraktijk en Landmarkt in één. Achter de kassa zie je dus van alles voorbij komen: grote kamerplanten, tuinbloemen, hondenriemen en vissenvoeding. Allemaal producten waar onze klanten blij van worden. En worden ze ook blij van jou achter de kassa? Dan vind jij bij Ranzijn tuin & dier een toffe baan.

''Als verkoopmedewerker heb je veel afwisseling en vrijheid, je leert elke dag wel iets nieuws. De werksfeer is heel goed, sommige collega's spreek ik ook buiten het werk. En dan bieden ze ook nog een goed salaris en extraatjes rond de feestdagen!”

testimonial-wilma.jpg

Wilma Eikelenboom

Verkoopmedewerker bij Ranzijn