Over Ranzijn tuin & dier

Ranzijn als werkgever: thuis op de werkvloer

Het is een bijzonder verhaal: in 1912 begonnen we als bescheiden tuincentrum en dierenspeciaalzaak, inmiddels zijn we uitgegroeid tot 16 grote vestigingen met 15 hypermoderne dierenartspraktijken. Huisdierbezitters vinden bij ons de beste producten én de beste zorg onder één dak. En daar zijn we trots op.

Wij zijn de winkel voor handig tuingereedschap en de mooiste kamerplanten, voor het favoriete piepspeeltje van je hond en het enige kattenbakgrit waar je kat wél op wil, voor die fijne geurkaarsen en de sfeervolle tuinhaard. Al onze winkels zijn ruim ingericht en het personeel staat altijd klaar voor onze klanten. Zo maken we al meer dan 100 jaar heel veel mensen blij.

Bij Ranzijn tuin & dier komen mensen die op zoek zijn naar betaalbare kwaliteit. Ze willen het mooiste voor in de tuin en in huis en het beste voor hun huisdier. En als ze ook nog iets lekkers kunnen eten, is dat helemaal mooi meegenomen. Maar de échte sleutel van ons succes? Dat is ons team. Hun enthousiasme, vakkennis en aandacht voor detail maakt van elke dag een feestje.

hulpkracht---afdelingshoofd---verkoopmedewerker.jpg

Werken bij Ranzijn tuin & dier?

Een baan in ons team is uitdagend, waardevol en vooral heel erg leuk. We hebben een breed aanbod aan functies. Of je nu blij wordt van heftrucks of het liefst de hele dag planten verzorgt, wij hebben iets passends voor je. Bovendien krijg je veel kans om je verder te ontwikkelen en werkt flexibiliteit bij ons twee kanten op.

Naast werk vinden we plezier ook belangrijk. Lol hebben met je collega’s, een knallend personeelsfeest, de onderlinge winkelwedstrijd: samen maken we er een feestje van. Het liefst vieren we elk groot én klein succes.

Zin om dat met ons mee te vieren? Je vindt hier onze vacatures!

De voordelen van werken bij Ranzijn tuin & dier

Bij Ranzijn tuin & dier worden we naast tevreden klanten, óók blij van tevreden medewerkers. Daarom omarmen we onze 4 kernwaarden, oftewel: jouw voordelen!

 • Leuk samenwerken

  Er zijn weinig bedrijven waar zoveel collega’s ook vrienden zijn. Die hechte samenwerking is onze kracht.

 • Altijd in ontwikkeling

  Het liefst worden we elke dag een beetje beter. Alle medewerkers bij Ranzijn tuin & dier hebben toegang tot ons e-learning platform en goede doorgroeimogelijkheden.

 • Iedereen is verantwoordelijk

  Als medewerker bij Ranzijn tuin & dier geven we je veel verantwoordelijkheid. Waar nodig helpen we, maar we kijken je niet op de vingers.

 • Niet bang voor verandering

  De retailmarkt verandert soms razendsnel. Bang voor verandering? Welnee, we houden ervan. We durven, we doen en we proberen.