Het verhaal van: Trimster Monica

Van Spanje naar Nederland

Monica werkt al 30 jaar als trimster. “Omdat het erg creatief is en ik dol ben op honden,” vertelt ze opgewekt. Van vrolijke doodles tot nerveuze terriërs, ze heeft het allemaal onder handen gehad. Jarenlang had ze een eigen salon in Spanje, waar Monica vandaan komt. Later ook in Amsterdam. “Dat was fantastisch. Maar het brengt ook veel stress met zich mee. Ik zocht meer rust en stabiliteit.”

Geen eigen trimsalon? Dat bevalt uitstekend

Een baan bij Ranzijn bleek de perfecte oplossing. Alle vrijheid om het werk zelf in te vullen, met tegelijk de praktische voordelen van een vaste werkgever. “Ranzijn voorziet mij van de beste kwaliteit tools en cosmetica,” zegt Monica, “en veel vertrouwen om mijn eigen beslissingen te nemen.” Als trimmer bij Ranzijn zijn de tijden dat je werkt altijd in overleg.

Werken bij Ranzijn: één grote familie

“Voor het eerst staat mijn privéleven boven mijn professionele leven en dat geeft veel rust,” beschrijft Monica. “Ranzijn is super flexibel en collega’s helpen elkaar. In de pauzes zijn we één grote familie. Ik kan nu doen wat ik leuk vind, zonder mijn gezin en privéleven buiten beschouwing te laten.”