Dierenarts

Dierenarts bij Ranzijn: zo ziet dat eruit

Als dierenarts bij Ranzijn is elke dag anders. In de spreekkamer kom je van alles tegen: jaarlijkse vaccinaties en honden met otitis externa, maar ook acuut zieke dieren en spoedgevallen. Gelukkig beschik je over alle moderne apparatuur om te diagnosticeren en behandelen. Bijna al onze klinieken hebben dentale units, (dentale) röntgenapparatuur, echoapparaten en een eigen laboratorium voor cytologisch onderzoek, urine-, faeces- en bloedonderzoek.

Is een operatie noodzakelijk? Dan krijgen dieren de beste zorg in onze compleet uitgeruste operatiekamers. Met gebruik van een anesthesietoren, bewakingsapparatuur en beademingsapparatuur zorgen we voor een nauwkeurige monitoring en ondersteuning van het dier. Op een aantal vestigingen is ook de mogelijkheid tot scopische ingrepen en elektrocoagulatie.

230205p208330.jpg

De beste dierenzorg? Die leveren we samen

Het werk doe je natuurlijk niet alleen. Je werkt samen met een fijn team van dierenartsen en paraveterinairs, waarin iedereen gelijk is en serieus vakinhoudelijk overleg wordt afgewisseld met grapjes en een lach. Start je in je nieuwe functie bij Ranzijn Dierenarts? Dan volg je eerst een volledig op maat gemaakt inwerktraject, waarmee je onze werkwijze leert kennen en kennismaakt met de organisatie. Zo zorgen we voor een vliegende start. En is dit je eerste baan als dierenarts? Dan word je gekoppeld aan ervaren dierenarts met een mentorfunctie. Je krijgt dus echt de begeleiding die je nodig hebt en staat er nooit alleen voor. Goede samenwerking is namelijk één van onze kernwaarden.

Naast een op maat gemaakt inwerktraject, neem je ook direct deel aan de Masterclass Ranzijn Dierenarts. Met deze masterclass investeren we ook volop in kennisoverdracht. Je krijgt namelijk de mogelijkheid om je hele loopbaan bij te blijven leren. Bijvoorbeeld met regelmatige (na)scholingen door specialisten of onze eigen dierenartsen, en met ruime mogelijkheden tot externe opleidingen en specialisaties. We bieden je graag de ruimte om je vakinhoudelijke kennis te vergroten en te delen met je collega’s.

Dierenarts bij Ranzijn ben je op jouw manier

De één werkt het liefst elke dag, de ander vindt twee dagen in de week genoeg. Dan regelen we dat toch? Een prettige werk-privé balans zorgt ervoor dat je je vak met plezier uitoefent en volhoudt. Bij Ranzijn Dierenarts heb je vrije keuze in je contracturen: alles tussen de 16 en 38 uur is mogelijk. Ons enige verzoek is dat je minimaal 1 avond per week en 1 weekend per maand werkt. Jij blij met een werkplanning die past in je leven, wij blij met een gemotiveerde werknemer.

Ook in de invulling van het werk krijg je veel ruimte. Wil je alleen spreekuren doen? Dat kan. Ligt je passie juist bij chirurgische ingrepen? Dat zetten we je daar vaker op in, en ondersteunen we verdere specialisatie in die richting.

Samen maken we er elke dag iets moois van. Doe je met ons mee?

“Als dierenarts bij Ranzijn verveel je je nooit. Het is uitdagend en veelzijdig. Ik sta minstens 1 dag op de OK, doe alledaagse behandelingen zoals vaccinaties en gebitsproblemen maar ook wonden en andere spoedgevallen. En ik begeleid pas afgestudeerde dierenartsen bij hun inwerktraject.”

testimonial-sander.png

Sander Biesma

Dierenarts bij Ranzijn