Het verhaal van: Paraveterinair Julia

Van droom naar realiteit

"Zolang ik mij al kan herinneren, wilde ik al in een dierenartspraktijk werken. Ik was altijd met dieren bezig; honden, katten, paarden. Alle dieren vond ik geweldig. Als ik op TV een Dierenarts(assistent) werkzaam zag, wist ik al dat dat mijn beroep ging worden. Ranzijn Dierenarts was voor mij dan ook de perfecte werkplek.’

Teamspirit

"Ik werk in een team vol energieke en jonge mensen, die allemaal flexibel zijn wat betreft werkdagen. Als iemand een keer verhinderd is, kan er altijd wat geregeld worden. We zijn er voor elkaar en dat zorgt voor een prettige werksfeer. Om de zoveel tijd hebben we een functioneringsgesprek. Hierbij worden goede aspecten besproken, maar ook verbeterpunten. Je kunt zelf altijd aangeven als je meer verwacht van je collega's. We zijn allemaal behulpzaam, begripvol en alles kan gedeeld worden. Als iemand zijn dag niet heeft, is daar altijd ruimte voor een gesprek."

Er zijn voor elkaar

"Binnen het team letten we er zeker op dat iedereen zijn werk en privé gescheiden houdt. Alleen bij echte spoed bellen of berichten we een collega in zijn of haar vrije tijd. Dit is echt belangrijk; de werkdagen zijn druk, dus de vrije dagen heeft iedereen hard nodig! We hebben respect voor elkaars tijd en grenzen. Een leuk en goed team maakt zowel de goede als de slechte dagen beter. We zijn er voor elkaar, helpen elkaar en zorgen samen voor een fijne werkomgeving."