Over Ranzijn Dierenarts

Ranzijn Dierenarts als werkgever: thuis op de werkvloer

Het is een bijzonder verhaal: in 1912 begonnen we als bescheiden tuincentrum en dierenspeciaalzaak, inmiddels zijn we uitgegroeid tot 16 grote vestigingen met 15 hypermoderne dierenartspraktijken. Huisdierbezitters vinden bij ons de beste producten én de beste zorg onder één dak. En daar zijn we trots op.

Van preventief advies tot complexe laparoscopie - ons veterinaire team van ongeveer 200 medewerkers staat altijd klaar voor alle honden, katten en andere gezelschapsdieren die bij ons binnenkomen. Het werk is elke dag anders en uitdagend. Maar in onze moderne, uitgebreid uitgeruste klinieken is gelukkig veel mogelijk. Heeft je labrador de drone van je buurjongen opgegeten? Wij halen hem er veilig uit.

Bij Ranzijn Dierenarts maken we de beste veterinaire zorg voor iedereen bereikbaar. Klanten kiezen voor onze toegankelijke klinieken, de eerlijke tarieven en voor onze gespecialiseerde medewerkers. Want hun enthousiasme, vakkennis en liefdevolle zorg is de sleutel tot ons succes.

230205p207963.jpg

Werken bij Ranzijn Dierenarts?

Een baan in ons veterinaire team is uitdagend, waardevol en vooral heel erg leuk. Je werkt met afwisselende klanten en beschikt over hoogwaardige apparatuur, en je krijgt volop kans om je verder te ontwikkelen met specialisaties, interne en externe nascholingen. Ook fijn: bij ons heb je nooit nachtdienst.

Naast werk vinden we plezier ook belangrijk. Lol hebben met je collega’s, een knallend personeelsfeest, de onderlinge winkelwedstrijd: samen maken we er een feestje van. Het liefst vieren we elk groot én klein succes.

Zin om dat met ons mee te vieren? Je vindt hier onze vacatures

De voordelen van werken bij Ranzijn Dierenarts

Bij Ranzijn Dierenarts worden we naast tevreden dieren en baasjes, óók blij van tevreden medewerkers. Daarom omarmen we onze 4 kernwaarden, oftewel: jouw voordelen!

 • Leuk samenwerken

  Je werkt bij ons in een team met enthousiaste, vakbekwame collega’s. Een team waarin je eerlijk en open kunt overleggen, waarin iedereen naar elkaar luistert en genoeg ruimte is voor plezier.

 • Altijd in ontwikkeling

  Het liefst worden we elke dag een beetje beter. We investeren dan ook volop in de ontwikkeling van onze medewerkers, met trainingen en specialisaties.

 • Liefdevolle zorg van hoge kwaliteit

  We zorgen met liefde voor elk dier in onze klinieken. Als diereneigenaar kun je bij ons rekenen op de beste zorg door medewerkers die oprecht betrokken zijn bij je geliefde dier(en).

 • Prettige balans tussen werk en privé

  Je werk is belangrijk, maar je gezin en vrije tijd ook. Daarom bieden we veel flexibiliteit in werkdagen.