Het verhaal van: Afdelingshoofd & Paraveterinair Esther

Dynamische Dagen

Esther Heikoop is al 4,5 jaar werkzaam bij Ranzijn Dierenarts. "Ik heb toen gekozen voor Ranzijn Dierenarts omdat zij veel konden bieden in werkzaamheden als paraveterinair. Daarnaast zijn ze flexibel met de uren, ook is de combinatie met het tuincentrum leuk, het geeft een open blik."

Variatie in het werk

"Bij Ranzijn Dierenarts is geen enkele werkdag hetzelfde, dankzij de enorme variatie in taken. Of je nu achter de servicebalie staat, assisteert tijdens operaties of een eigen paravet-consult voert, je zult je nooit vervelen. Dit in combinatie met de medische zorg voor dieren en het contact met mensen maakt deze baan zo uniek. Ik haal voldoening uit een behandeling die goed aangeslagen is op het dier. Het maakt echt mijn dag wanneer je ze even later kwispelend of purrend terug ziet komen uit de behandelkamer.‘”

Jezelf uitdagen

Bij Ranzijn Dierenarts is er veel mogelijk, zo blijf je jezelf uitdagen in de werkzaamheden die je doet, zegt Esther. "Door de verschillende opleidingsmogelijkheden kun je jezelf blijven ontwikkelen. Zo kwam ik binnen als paraveterinair en dankzij interne trainingen en cursussen ben ik nu ook afdelingshoofd van de dierenartsenpraktijk. Dit maakt mijn werkdag nog gevarieerder. Ik ben nu niet alleen met de medische kant bezig, maar richt mij ook meer op het welzijn van het team. Zodat die goede sfeer die er nu is, ook blijft. Ik zou andere paraveterinairs het ook echt aanraden om hier te komen werken, want je mag zoveel doen en je hebt zoveel kans om jezelf te specialiseren."