Trimmer

Trimmer bij Ranzijn: zo ziet dat eruit

Ruwharig, gladharig, langharig, plukvacht, ondervacht en zelfs dreads: als trimmer bij Ranzijn kom je het allemaal tegen. Je werkt veel met honden, maar ook andere dieren zijn welkom in onze trimsalons. Katten, konijnen, cavia’s? Het maakt niet uit, elk harig huisdier kan rekenen op goede vachtverzorging bij Ranzijn Dierenarts. Gelukkig zijn de trimsalons modern en goed uitgerust, zodat je altijd alle benodigdheden bij de hand hebt.

Je werkt met professionele verzorgingsproducten van goede kwaliteit, waar je prettig mee kunt werken. Bij elke hond, of ander dier, in de trimsalon bekijk je wat er nodig is: wassen en drogen, ontklitten, ontwollen, plukken, knippen of scheren? Ook het knippen van de nagels hoort erbij, zodat het dier helemaal verzorgd terugkomt bij zijn of haar baasje.

230205ep14277.jpg

Je werktijden? Die kies je zelf

Je wil graag een fijne werk-privébalans. Of misschien heb je ook een eigen trimsalon? Bij Ranzijn Dierenarts is dat geen probleem, want je bepaalt zelf wanneer je werkt. Je contracturen plannen we in overleg: alles tussen de 16 en 38 uur is mogelijk. Die uren worden altijd bepaald in overleg.

Zelfstandig binnen een (heel leuk) team

Als trimmer bij Ranzijn ben je onderdeel van het team. Samen met onze andere trimmers, dierenartsen, paraveterinairs en winkelpersoneel lever je de beste dierenzorg. Met z’n allen zorgen we dat huisdierenbezitters bij ons terecht kunnen voor alles wat hun dier nodig heeft, van acute spoedzorg tot dagelijkse voeding, en van vaccinaties tot vachtverzorging.

Je collega-trimmers helpen je graag bij lastige vachtverzorgingsvragen, en de dierenartsen zijn altijd bereid mee te denken als je een medisch probleem ontdekt. Daarnaast is het ook gewoon ontzettend gezellig, want we maken er graag een feestje van op de werkvloer. Zin om mee te feesten?

''Als trimster bij Ranzijn Dierenarts heb je veel vrijheid om het werk zelf in te vullen, met tegelijk de praktische voordelen van een vaste werkgever. Ranzijn voorziet mij van de beste kwaliteit tools en cosmetica, en veel vertrouwen om mijn eigen beslissingen te nemen. Mijn tijden die ik werk, zijn altijd in overleg.''

testimonial-monica.png

Monica Calderon Garcia

Trimster bij Ranzijn