Ranzijn Dierenarts DNA

Ranzijn Dierenarts DNA: succes bouwen we samen

Bij Ranzijn Dierenarts omarmen we 4 kernwaarden. Dit is waar wij voor staan en wat ons complete team verbindt. Het zijn geen loze kreten - dit is ons DNA, en de leidraad bij elke keuze die we maken.

230205p207952.jpg

Leuk samenwerken

Je werkt bij ons in een team met enthousiaste, vakbekwame collega’s. Een team waarin je eerlijk en open kunt overleggen, waarin iedereen naar elkaar luistert en genoeg ruimte is voor plezier. Alle 15 teams werken prettig samen en iedereen is bereid om elkaar te helpen waar nodig. Loop je ergens in vast, dan geven wij je de begeleiding die je nodig hebt.

Dat hechte teamgevoel maakt ons werk niet alleen leuker, maar ook succesvoller.

Lees hier de verhalen van medewerkers
230205p208330.jpg

Altijd in ontwikkeling

Het liefst worden we elke dag een beetje beter. We investeren dan ook volop in de ontwikkeling van onze veterinaire zorg: met trainingen en specialisaties voor onze medewerkers, aandacht voor research en de aanschaf van nóg betere veterinaire medische apparatuur. Met de Ranzijn Masterclass bepaal je zelf waarin jij je verder wil ontwikkelen, uiteraard met onze ondersteuning.

Bekijk de ontwikkelmogelijkheden
230205ep14406.jpg

Liefdevolle zorg van hoge kwaliteit

We zorgen met liefde voor elk dier in onze klinieken. Als diereneigenaar kun je bij ons rekenen op de beste zorg door medewerkers die oprecht betrokken zijn bij je geliefde dier(en). En nog betaalbaar ook. Want veterinaire zorg van hoge kwaliteit voor iedereen bereikbaar maken, dat is waar Ranzijn zich sterk voor maakt. Ook dát is onze liefde voor dieren.

Bekijk hier alle vacatures
230205p207844.jpg

Prettige balans tussen werk en privé

Je werk is belangrijk, maar je gezin en vrije tijd ook. Daarom bieden we veel flexibiliteit in werkdagen. Van 16 tot 38 uur, op vaste of wisselende dagen: als jij bij ons wil werken zoeken wij een mogelijkheid. Want jij wordt blij van een goede werk-privébalans, en wij worden blij van gemotiveerde werknemers.

Bekijk hier alle vacatures