Sollicitatieprocedure

Solliciteren bij Ranzijn Dierenarts

Werken bij Ranzijn Dierenarts: dat betekent professionele veterinaire zorg verlenen, volop ruimte voor ontwikkeling en opleiding en heel veel plezier met je collega’s. Oh ja, en ook prettige arbeidsvoorwaarden, flexibele werktijden en nooit nachtdienst.

Is dat precies wat jij zoekt? En heb je een leuke vacature bij ons gezien? Dan ben je vast benieuwd hoe de sollicitatieprocedure eruit ziet.

Stap 1. Online sollicitatie

Ben je enthousiast over één van onze vacatures? Leuk! Je solliciteert gemakkelijk online, en binnen 1 werkdag nemen wij contact met je op voor een telefonische kennismaking. Ben je na dat gesprek nog steeds enthousiast, en wij ook? Dan plannen we samen een kennismakingsgesprek.

Stap 2. Het kennismakingsgesprek

De eerste positieve indruk heb je al gemaakt. Nu leren we je graag beter kennen via een kennismakingsgesprek. We zijn benieuwd naar jou en waarom je graag bij ons wilt werken, en beantwoorden natuurlijk graag alle vragen die jij hebt. We bekijken ook meteen welke filialen het beste matchen met jouw kennis en wensen.

Stap 3. Meeloopdag(en)

Als jij en wij nog steeds enthousiast zijn, ga je een dag meelopen in één of meerdere van onze filialen. Zo ervaar je zelf welke kliniek bij je past en met welke collega’s jij jezelf ziet samenwerken. De meeloopdagen plannen we in overleg, en natuurlijk houden we rekening met je reistijd.

Stap 4. Contractaanbod

Sta je te springen om bij Ranzijn Dierenarts aan de slag te gaan? En zien wij je ook graag terug in ons team? Dan sturen we je een contractaanbod, opgesteld volgens onze CAO. Natuurlijk is er ruimte voor vragen of overleg.

Stap 5. Aan de slag

Contract getekend, eerste werkdag aangebroken? Wij hebben er zin in. Je nieuwe collega’s laten je alles zien en zorgen dat jij je meteen op je gemak voelt. Van harte welkom bij Ranzijn Dierenarts!

De voordelen van werken bij Ranzijn Dierenarts

Bij Ranzijn Dierenarts worden we naast tevreden dieren en baasjes, óók blij van tevreden medewerkers. Daarom investeren we veel in jouw voordelen!

 • Leuk samenwerken

  Je werkt bij ons in een team met enthousiaste, vakbekwame collega’s. Een team waarin je eerlijk en open kunt overleggen, waarin iedereen naar elkaar luistert en genoeg ruimte is voor plezier.

 • Altijd in ontwikkeling

  Het liefst worden we elke dag een beetje beter. We investeren dan ook volop in de ontwikkeling van onze medewerkers, met trainingen en specialisaties.

 • Liefdevolle zorg van hoge kwaliteit

  We zorgen met liefde voor elk dier in onze klinieken. Als diereneigenaar kun je bij ons rekenen op de beste zorg door medewerkers die oprecht betrokken zijn bij je geliefde dier(en).

 • Prettige balans tussen werk en privé

  Je werk is belangrijk, maar je gezin en vrije tijd ook. Daarom bieden we veel flexibiliteit in werkdagen.