Starter

Starter bij Ranzijn: zo ziet dat eruit

Elke nieuwe baan is spannend. Maar als starter nog nét wat meer. Net afgestudeerd en nu zelf de praktijk in, waar klanten rekenen op de beste zorg voor hun huisdier. Maar bij Ranzijn Dierenarts doe je het niet alleen. Je kunt uiteraard rekenen op een fijn team dat je verwelkomt, en op samenwerking met ervaren dierenartsen. En: op ons inwerktraject van Masterclass Ranzijn Dierenarts.

230205ep14349.jpg

De Ranzijn Masterclass: de perfecte start van je carrière

De Masterclass Ranzijn Dierenarts start met een zorgvuldig inwerkprogramma op maat. Hiermee krijg je een zachte landing in de organisatie en zorgen we dat je niet voor verrassingen komt te staan in de praktijk. De Masterclass wordt na het inwerken, gevolgd door een compleet leertraject. Het is dus geen eenmalig event, maar zal tijdens het verloop van je carrière een belangrijk aspect van je werk worden.

Een belangrijk onderdeel van het inwerkprogramma van de Masterclass is begeleiding door een mentor. Dit is altijd een ervaren dierenarts, die met jou alle veelvoorkomende eerstelijns onderwerpen doorneemt en je op weg helpt in onze praktijken. Je mentor is ook altijd beschikbaar voor vragen en advies.

Het liefst doorloop je het inwerkprogramma in de kliniek waar je ook gaat werken. Soms is dat niet mogelijk, en doe je de inwerkperiode in een andere kliniek waar een mentor beschikbaar is. Op die manier zorgen we ervoor dat je de beste begeleiding krijgt en na je inwerkperiode vol zelfvertrouwen zelfstandig aan de slag kan gaan.

Heb je het inwerkprogramma succesvol afgerond? Dan wacht jou een leuke verrassing. De Masterclass houdt hier namelijk niet op. Gedurende je verdere loopbaan bieden we je de mogelijkheid om door te blijven leren en gebruik te maken van ons eigen aanbod aan scholingen en extern onderwijs.

''De sfeer in het dierenartsteam is één van de leukste aspecten van mijn werk. Iedereen is vriendelijk, bereid om te helpen. En als je net start, is er een speciaal inwerktraject zodat je niet meteen in het diepe wordt gegooid. Ik zou Ranzijn Dierenarts absoluut aanbevelen aan startende dierenartsen.''

testimonial-rosa.png

Rosa Schimmel

Dierenarts bij Ranzijn