Het verhaal van: Dierenarts Lisa

Ideale combi tussen geneeskunde en dieren

Lisa hoefde niet lang na te denken over haar beroepskeuze: met een liefde voor dieren én voor het medische vak was de keuze snel gemaakt. “Net als CSI op zoek naar het antwoord,” omschrijft ze. “Ik hou van het puzzelen en alle technische snufjes.” En van dieren, natuurlijk.

Altijd in ontwikkeling

De veterinaire zorg is continu in ontwikkeling. Ranzijn werkt veel volgens nieuwe methodes en inzichten, en investeert dan ook flink in kennisoverdracht. Zo ervaart Lisa het ook: “Ze zijn zeer proactief in interne opleidingen, en externe opleidingen kun je aanvragen. Zo ben ik nu bezig met een Master in Cardiologie bij ESAVS. En hierna wil ik me misschien nog verder in scopieën specialiseren.”

Ranzijn als werkgever: nooit een moment spijt

Of Lisa blij is met haar keuze voor Ranzijn? Daar is geen twijfel over mogelijk. “Daar ben ik zeker blij mee,” lacht ze. “Ik heb nooit een moment spijt gehad. Het bedrijf kijkt echt wat je graag wil en waar je naartoe wil groeien, en het team is ontzettend hecht. Het is een enorm fijne samenwerking.” Ook fijn is de goede balans tussen werk en privé, vertelt ze. “Je bent nooit verplicht om extra te komen of mee te kijken. En doordat we in de nacht niet open zijn, is er altijd een moment van rust.”