Paraveterinair

Paraveterinair bij Ranzijn: zo ziet dat eruit

Als paraveterinair zijn 2 dingen zeker: je houdt van dieren, en je houdt van afwisseling. Want de hele dag ga je van het ene naar het andere klusje - de dierenarts assisteren tijdens behandelingen, receptiewerkzaamheden, baasjes en dieren in de wachtkamer geruststellen, de operatieruimte klaarmaken, hondennagels knippen, bloed afnemen bij een zieke kat, opgenomen dieren verzorgen, een urineonderzoek in het laboratorium uitvoeren en de voorraad controleren. Jij zit overal bovenop.

rontgen.jpg

Je bent meer dan dierenartsassistent

Onderdeel van je werk is het assisteren van de dierenarts, bijvoorbeeld door een dier veilig vast te houden of een röntgenfoto te maken. Maar je werkt ook veel zelfstandig en bepaalt waar je op dat moment het hardst nodig bent. Bij Ranzijn Dierenarts krijg je als paraveterinair ook de kans om zelf kleine diagnostische en medische handelingen uit te voeren, zoals bloedafnames, gebitsreiniging en het toedienen van injecties. Natuurlijk kan de dierenarts je hierbij begeleiden, zodat je deze klusjes zelfverzekerd uitvoert.

Bij Ranzijn Dierenarts doen we het samen

Als paraveterinair bij Ranzijn Dierenarts werk je in een hecht en gezellig team. Samen bieden we de allerbeste zorg aan de honden, katten, cavia’s, parkieten en gecko’s die bij ons binnenkomen. Daar zet iedereen zich vol enthousiasme en kennis voor in, van de trimmers tot de dierenartsen - en natuurlijk ook onze paraveterinairen.

Omdat we dat enthousiasme zo belangrijk vinden, doen we ons best een leuke werkgever te zijn. Zo kun je rekenen op goede arbeidsvoorwaarden, flexibiliteit in dagen en uren en uitstekende ontwikkelings- en bijscholingsmogelijkheden. En ook fijn, je hebt geen bereikbaarheidsdiensten.

Kortom: als jij graag bij ons komt werken, zorgen wij graag dat je het leuk hebt.

''Als paraveterinair bij Ranzijn is je baan ontzettend veelzijdig. Je assisteert de dierenarts bij operaties, vult materialen aan, verzorgt dieren, en geeft zelfs euthanasiebegeleiding. Geen dag is hetzelfde! En dan is er nog de mogelijkheid voor aanvullende cursussen, trainingen en specialisaties. Uitdaging genoeg dus!”

testimonial-femmie.jpg

Femmie Andringa

Paraveterinair bij Ranzijn