Het verhaal van: Paraveterinair Jentel

Iedereen werkt samen

Jentel kwam bij Ranzijn Dierenarts tijdens haar stage. “Ik wilde graag in de medische hoek en met dieren werken, paraveterinair was de perfecte combinatie voor mij. Ik begon bij Ranzijn Dierenarts als stagiaire en bleef hangen door de fijne samenwerking. Er is geen hiërarchie, iedereen werkt samen en is gelijk. Dat is heel fijn. Ook in de medische zorg, natuurlijk heeft de dierenarts het laatste woord maar er wordt echt geluisterd naar onze mening als paraveterinair.”

rontgen.jpg

Combinatie met afdelingshoofd

Dat Ranzijn Dierenarts volop uitdaging biedt kan Jentel beamen: “Ik krijg genoeg mogelijkheid mijzelf te ontwikkelen. Sinds kort ben ik ook afdelingshoofd van de dierenartspraktijk geworden en daar kreeg ik veel support in. Ook toen ik aangaf het liefst ernaast ook als paraveterinair te blijven werken.” Niet voor niets investeert Ranzijn Dierenarts veel in interne en externe cursussen en opleidingsmogelijkheden. Dat biedt medewerkers zoals Jentel de kans om hun ambities te volgen.

Fijne werksfeer

Een normale werkdag? Die is er eigenlijk niet, vertelt Jentel: “Echt elke dag is anders. Maar uiteindelijk draait het natuurlijk om het bieden van medische zorg, zodat dier en eigenaar gezond en tevreden naar huis kunnen gaan. Dat maakt het werk leuk.” En de werksfeer? Ook daarover is Jentel hartstikke tevreden. “De sfeer is heel goed. Als afdelingshoofd probeer ik dat natuurlijk ook zo te houden. De samenwerking is goed, en we hebben een team dat iedereen respecteert zoals ze zijn.''