Het verhaal van: Paraveterinair Floor

Een vliegende start

Nadat Floor haar bachelor in dierengeneeskunde had gehaald, wilde ze graag haar kennis toepassen in de praktijk. "Zodoende ben ik gaan kijken of ik als paraveterinair in een kliniek aan de slag kon. Ranzijn Dierenarts leek mij een fijn toegankelijk bedrijf om als paraveterinair te starten.”

Leren door te doen

Een plek waar flexibiliteit hand in hand gaat met professionele ontwikkeling en groei. Dat is Ranzijn Dierenarts volgens Floor. "Hier heerst een luchtige sfeer, een omgeving waarin je jezelf kunt zijn en waar je leidinggevenden je ondersteunen, niet beperken. Je wordt af en toe in het diepe gegooid, maar dat betekent ook dat je veel zelf mag doen. Ik vind dit een fijne manier, want zo leer ik snel. Er is veel ruimte om te leren, maar ook om fouten te maken."

Een stimulerende omgeving

Als startende paraveterinair bij Ranzijn Dierenarts krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen, om je vaardigheden aan te scherpen en je kennis uit te breiden. "Ik zou graag willen doorgroeien naar paraveterinair C. Mezelf wat meer ontwikkelen in de operatiekamer en ook hulp kunnen bieden bij spoedpatiënten. Zodat je iedere dag kan klaar staan voor de liefste dieren die binnenkomen. Maar het is meer dan dat. Het is de voldoening die je krijgt wanneer je een dier weer gezond ziet worden. Het is de glimlach op het gezicht van een baasje wanneer ze hun huisdier weer mee naar huis mogen nemen. En het is de wetenschap dat je elke dag weer een verschil maakt in het leven van deze dieren. Ik kan het iedereen aanraden."