Da's Snel Verdiend

DA'S SNEL VERDIEND!

Wil jij supersnel wat extra’s verdienen? Solliciteer dan als Hulpkracht. Word je uitgenodigd, dan ontvang je een Bol. cadeaubon t.w.v. €25,-. Of je nu wordt aangenomen of niet! Bekijk hieronder de actievoorwaarden, solliciteer en maak die bon van jou!

Actievoorwaarden:

 1. De "Da's Snel Verdiend" actie is uitsluitend van toepassing op actuele hulpkracht vacatures binnen de aangegeven periode van de campagne.

 2. De actie is geldig van maandag 26 februari 2024 t/m zondag 21 april 2024. De campagne kan op elk moment worden gewijzigd of stopgezet zonder voorafgaande kennisgeving.

 3. Iedere sollicitant kan maximaal één keer deelnemen aan de actie.

 4. Huidige medewerkers van Ranzijn tuin & dier zijn uitgesloten van deelname.

 5. Om in aanmerking te komen voor de cadeaubon, dient de sollicitant uitgenodigd te worden voor een sollicitatiegesprek.

 6. De sollicitant dient daadwerkelijk fysiek aanwezig zijn bij het sollicitatiegesprek om aanspraak te maken op de cadeaubon.

 7. De sollicitatie dient via het sollicitatieformulier op werkenbijranzijn.nl of via het sollicitatieformulier in de winkel te worden geregistreerd. Sollicitaties buiten dit proces komen niet in aanmerking voor de actie.

 8. De cadeaubon wordt direct uitgereikt na voltooiing van het sollicitatiegesprek, ongeacht of de sollicitant wordt aangenomen.

 9. De cadeaubon kan niet worden omgezet in contanten of andere voordelen.

 10. Bij een vermoeden van fraude of misbruik, kunnen wij te allen tijde de actie stopzetten.

 11. Voor het inleveren van de Bol cadeaubon zijn de cadeaukaartvoorwaarden van Bol van toepassing, zie https://www.bol.com/nl/nl/tc/cadeaukaartvoorwaarden

 12. Voor vragen of problemen bij het inwisselen van de cadeaubon, verwijzen we je door naar de klantenservice van Bol.

Door deel te nemen aan de "Da's Snel Verdiend" actie gaat de sollicitant akkoord met deze voorwaarden. Ranzijn tuin & dier behoudt zich het recht voor om de voorwaarden op elk moment te wijzigen. Voor vragen over deze actie, kun je contact opnemen met [email protected].

hulpkracht-groen.jpg

''Als hulpkracht bij Ranzijn tuin & dier heb je enorm veel afwisseling. Het is altijd gezellig, er wordt veel gelachen en hard gewerkt. Het is echt een plek voor nieuwe vrienden. Al bij het eerste gesprek had ik een vertrouwd gevoel door de oprechte interesse in mij. Er wordt echt de tijd genomen om mee te denken of ergens over te praten.”

testimonial-ryan.png

Ryan Snelderwaard

Hulpkracht bij Ranzijn